Theeproeverij

Theeproeverij

Een gezellige middag met vriendinnen? Iets te vieren met je familie? Babyshower? TheeKaffee biedt jou een theeproeverij op maat, gewoon bij jou thuis!

Tijdens een theeproeverij op maat komen we bij jou thuis om je in ongeveer 2,5 uur kennis te laten maken met een aantal verschillende soorten en smaken thee! In verschillende rondes krijg je steeds 3 verschillende theesmaken voorgeschoteld, met elke ronde een bijpassende lekkernij! Terwijl jij en jouw vrienden of familie genieten van de thee, vertellen wij je alles wat je over de thee wil weten: waar komt de thee vandaan, en hoe kan je deze het beste drinken? Een super gezellige middag, waar je ook nog iets van opsteekt en een leuk alternatief voor een high tea! En je hoeft er de deur niet eens voor uit!

Meer informatie of offerte ontvangen?

Een theeproeverij op maat is natuurlijk niet voor niets een theeproeverij ‘op maat’. Alles is bespreekbaar: de hoeveelheid theetjes die je wilt proeven, de duur van de proeverij, de lekkernijen, etcetera. Wil je weten wat TheeKaffee je precies kan bieden? We geven je graag meer informatie! Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op per e-mail. Bellen kan ook, op 06-24772427. Wist je dat wij al theeproeverijen aan huis aanbieden vanaf €20,- per persoon?

Georganiseerde theeproeverijen

Naast theeproeverijen op maat, biedt TheeKaffee ook met regelmaat georganiseerde theeproeverijen aan op diverse locaties. Bij deze theeproeverijen is iedereen welkom! Houd onze website in de gaten voor nieuwe data!