TheeKaffee voor horeca

Zakelijk

Al sinds jaar en dag wordt er overal over de hele wereld thee gedronken. Het drinken van thee wordt bovendien steeds populairder, en daarmee neemt ook de behoefte aan keuze en kwaliteit toe. Ook in de horeca willen gasten graag een lekkere kop thee drinken van goede kwaliteit. Heb je daarom wel eens gedacht aan het schenken van losse thee?

Kerstpakketten & relatiegeschenken op maat

Je kunt natuurlijk een doos vol stoppen met crackertjes, soep en worst, maar je kunt het ook eens anders aanpakken. We helpen je graag bij het samenstellen van leuk kerstpakket of relatiegeschenk voor de koude dagen. Want wie houdt er nu niet van thee? Naast thee, filters, potjes & mokken kunnen we ook koffie en zoete lekkernijen leveren. We stellen graag een kerstpakket of relatiegeschenk samen naar jouw wens. Wilt je graag de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact met ons op!

Voor horeca: Een leuk alternatief van hoge kwaliteit

Het schenken van losse thee in plaats van thee in zakjes is helemaal niet zo ingewikkeld! Gasten vinden het namelijk vaak ontzettend leuk om zelf hun kopje thee ‘samen te stellen’. Bovendien ziet het serveren van losse thee er vaak veel mooier en professioneler uit dan het aanbieden van een theezakje.
TheeKaffee biedt een grote diversiteit aan losse thee. Daarnaast bieden we ook filters, theepotten en zeefjes aan. Wil jij graag onze thee schenken in je horeca onderneming? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Voor retail: thee van TheeKaffee in jouw winkel?

Het is ook mogelijk om de thee (en accessoires) van TheeKaffee te verkopen in jouw winkel. We stellen graag een leuk assortiment voor je samen! Ook kunnen we op verzoek een thee speciaal voor jouw winkel op de markt brengen. Meer weten? Neem contact met ons op! Wij doen je graag een passend voorstel!

Deze winkeliers gingen je al voor

Piggy's Hilvarenbeek
Piggy’s Hilvarenbeek