Over TheeKaffee

TheeKaffee is in 2015 begonnen met de verkoop van haar eigen merk thee in Tilburg. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat de kwaliteit van losse thee zoveel beter is dan die van het gemiddelde theezakje dat je in de supermarkt koopt! Dat komt doordat de ingrediënten écht zijn, en niet klein vermalen en in een zakje gestopt. TheeKaffee wil op deze manier mensen kennis laten maken met de enorme hoeveelheid aan verschillende theesoorten en smaken die er bestaan. Ook willen we de niet-fervente theedrinker laten zien dat er voor ieder wat wils is. Echter, thee verkopen is één ding, maar er is zoveel meer te vertellen over thee! TheeKaffee wil daarom niet alleen de wereld kennis laten maken met haar thee, maar ook met het verhaal erachter. Want wat is nu eigenlijk het verschil tussen zwarte en groene thee? En zit er caffeïne in thee of niet?

Hoe wil TheeKaffee dat doen?

TheeKaffee wil mensen kennis laten maken met de filosofie achter thee door het aanbieden van theeproeverijen. Dit doen we zowel in samenwerking met horeca gelegenheden als ‘da’s andere koek’ in Tilburg als gewoon aan huis. Daarnaast wil TheeKaffee jou de mogelijkheid bieden om zelf jouw favoriete thee te vinden door het aanbieden van proefpakketjes, naast de 50- en 100-grams theezakjes. Uiteraard maakt TheeKaffee jouw theemoment compleet met handige én leuke accessoires, zoals theepotjes, filters en kandijsticks!

Meer weten over TheeKaffee?

Heb je nog vragen, wellicht over de thee, over de bestelprocedure, of wil je meer informatie over de mogelijkheden van theeproeverijen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dat kan per e-mail op info@theekaffee.nl of telefonisch op 06-24772427.